Slider1 flip

Servicii end-to-end

Gestionam intern intreg procesul implementarii solutiei:
consultanta (analiza de proces),
implementarea propriu zisa (dezvoltari, costumizari)
si suport (operare, mentenanta, service).

Slider2

Eficienta

Solutiile noastre sunt destinate
imbunatatirii proceselor, cresterii
controlului financiar si managerial,
standardizarii precum si usurintei
in folosire de catre utilizatori.

Slider3

Beneficii

Plusvaloarea oferita rezulta din raportarile generate,
eliminarea redundantei unor operatiuni,
posibilitatea de costumizare pe nevoile specifice
precum si raportul excelent cost/beneficiu.

 

Ce oferim?

Implementare de sisteme software de tip ERP

Consultanta in Tehnologia Informatiei

Externalizare servicii IT

Consultanta in identificarea de sisteme software integrate de tip ERP potrivite

Dezvoltare Specifica de Software (Custom Software)

Gazduire in regim Cloud Computing pentru solutiile software ale companiilor

Ce facem?

Business Software Integrator (BSI) isi propune sa livreze  cele mai potrivite sisteme software de afaceri acelor proprietari de companii care au inteles ca a detine controlul asupra propriilor operatiuni de business, reprezinta un element vital intr-un mediu de piata puternic concurential. Business Software Integrator sustine astfel proprietarii de afaceri cu tot bagajul de cunostiinte acumulate, la nivelul intregului personal, in vederea alegerii si implementarea celei mai potrivite platforme informatice, care sa le permita in final Beneficiarilor :

Controlul cat mai eficient al operatiunilor.

Optimizarea proceselor de business

Colectarea si analiza datelor primare

Informatii/Resurse pentru luarea deciziilor cheie.

Alegerea celei mai potrivite solutii software va fi facuta in urma unui  proces de Analiza care va tine cont de o gama larga de factori de ordin atat intern companiei cat si extern acesteia. Alegerea celor mai potrivite solutii software va fi facuta tinand cont si de considerente ca: buget alocat, functionalitati necesare, durata de implementare, expertiza necesara, necesitate software proprietar sau open-source, etc.

BSI urmareste in mod constant ca si politica activa de extindere: diversificarea solutiilor software oferite mediului de Business, imbunatatirea constanta a solutiilor existente si a modului lor de livrare, interconectarea anumitor solutii software cu terte solutii software complementare, oferite Beneficiarului final de diversi parteneri.

Filosofia de Afaceri

  • Disponibilitate si suport pe termen lung

    Business Software Integrator (BSI) considera vital si totodata extrem de pragmatic sa dezvolte si sa mentina relatii pe termen lung cu toti clientii existenti si viitori, bazandu-se in primul rand pe o abordare consultativa continua cu acestia, plecand de la un schimb permanent si eficient de informatii, avand in final un singur scop si anume acela de a solutiona cat mai multe din problemele de business intalnite. Aceasta abordare permite dezvoltarea unor sinergii de business reciproce extrem de importante cat si o intelegere treptata si din ce in ce mai profunda a business-ului dumneavoastra . Consideram ca aceasta abordare este una 100% castigatoare si suntem dispusi sa facem toate eforturile necesare pentru a o implementa in cazul fiecarui client prezent si viitor.

  • Solutii la cheie pentru afacerea dumneavoastra

    Suntem extrem de incantati de fiecare proiect nou in care vom depune toate energiile necesare finalizarii lui cu succes. Ne plac provocarile si consideram ca in fiecare provocare noua gasim un izvor infinit de experienta pe care vrem sa o acumulam treptat, pragmatic si eficient impreuna cu dumneavoastra, in sensul realizarii obiectivelor comune propuse. Fiecare provocare anterioara incheiata si depasita cu succes presupune un capital de experienta acumulat de Business Software Integrator pe care suntem dispusi sa-l imparti cu dumneavoastra. Alegem provocarilor majore nu pentru ca sunt simple si usor de depasit ci tocmai pentru ca sunt dificile.

  • Dezvoltarea si imbunatatirea continua a serviciilor

    Suntem constienti ca fara o dezvoltare continua atat tehnica cat si de bussines nu putem evolua in ritmul dorit. In acest sens vom fi in permanenta atenti la toate solicitarile primite pe care vom incerca ulterior sa le convertim in actiuni implementabile, vizibile si cuantificabile pentru dumneavoastra. Gandim in sensul furnizarii celor mai bune solutii care sa constituie o rezolvare eficienta a problemelor intalnite in business-ul dumneavoastra. In acest sens propunem de multe ori solutii alternative la situatiile intalnite si consideram ca putem imbunatati semnificativ si vizibil pentru dumneavoastra modul de rezolvare al problemele existente.