Despre noi

Valorile noastre

 • Competenta

 • Profesionalism

 • Integritate

 • Rapiditate

 • Calitate

Motivatie

Compania a fost infiintata in anul 2011 din dorinta si entuziasmul unor tineri de a rezolva intr-o maniera diferita, mult mai eficienta, nevoile de consultanta de afaceri ale diverselor companii, in alegerea unor sisteme informatice integrate, denumite generic BMS (Business Management Systems), precum si de a veni in sprijinul acelor companii care decid implementarea unor astfel de solutii pentru eficientizarea activitatilor proprii.

Experienta

La momentul infiintarii companiei, in anul 2011, persoanele cheie detineau deja un capital de experienta de 3 ani in analiza de business premergatoare unor astfel de proiecte precum si in metodologia abordarii specifice acestora prin colaborarea directa cu un important furnizor national de astfel de solutii informatice, bergComputers, dezvoltator si implementator de sisteme ERP si solutii software la comanda .

Elemente cheie

Compania a inteles ca in acest demers exista o serie de elemente cheie, de care va depinde in final succesul proiectului, si de care trebuie obligatoriu tinut cont :

Solutii

Existenta unei solutii tehnice pregatite sa faca fata asteptarilor utilizatorului final.

Echipa

Disponibilitatea permanenta, pe parcursul implementarii, a unei echipe cu experienta care sa gaseasca rapid cele mai bune solutii si sa impuna cele mai bune practici.

Suport

Disponibilitate permanenta post-implementare a unei echipe de suport bine pregatita, atunci cand volumul de solicitari venit din partea clientului poate fi mai mare.

Comunicare

Implicarea larga a tuturor utilizatorilor finali ai sistemului pentru intelegerea intregii problematice in contextul ei general si comunicarea activa cu utilizatorii finali in scopul intelegerii constante si active a problemelor cu care acestia se confrunta in utilizarea, intelegerea si exploatarea sistemului informatic integrat.

Feedback

Feedback constant reciproc precum si posibilitatea reabordarii diferite a anumitor spete intalnite, astfel incat solutiile gasite sa fie potrivite contextului.

Disponibilitate

Disponibilitate existinsa de customizari in aplicatia software si de integrare cu solutii software terte.

Resursa umana

 • Vlad Floares
  Vlad FloaresBusiness Analyst, System Analyst

  Vlad are o experienta de peste 5 ani in analiza de business de implementare si de pre-implementare ERP. O buna perioada de timp a lucrat ca anagajat bergComputers, un furnizor de solutii ERP din Romania. Din anul 2011 pana in prezent, in 2 etape diferite, colaborarea cu bergComputers s-a consolidat si a evoluat constat, iar in prezent Vlad este Business Analyst si implementator ERP autorizat al bergComputers, in Bucuresti si zona de Sud, Est si Sud-Est a tarii.

  Domenii majore de expertiza : Analiza de Business, Data Gathering, Reporting, Business Intelligence.

 • Razvan Ionescu
  Razvan IonescuBusiness Analyst

  Cu o experienta de peste 10 ani in managementul businessului Razvan aduce cu el un know-how specializat si o abordare directa si onesta a problemelor cu care se confrunta afacerea dvs. In calitate de specialist, partener sau consultant, acesta a abordat preponderent zona de retail, energie si securitate si a acoperit o gama larga de probleme plecand de la pozitionarea pe piata si pana la optimizarea proceselor, trasabilitate si performanta la nivel de structura si proces.

  Domenii majore de expertiza : Analiza de Business, Data Gathering,  Process Optimization, Reporting, Business Intelligence.

 • Mihail Ionescu
  Mihail IonescuMS-SQL Developer, Advanced Reporting, Software Engineer

  Mihail are o experienta de peste 3 ani in dezvoltarea de intrumente de raportare specifica in tehnologiile Microsoft : MS-SQL Server, Reporting Services, Analysis Services, Business Intelligence.

  Domenii majore de expertiza : Reporting Services, SQL Server, Business Intelligence, SSRS , Java Programming, Oracle Database Design, SQL Database Design, Senior PHP programmer.

 • Gabi Stan
  Gabi Stanphp Programmer, Database-Server-vmWare Admin

  Gabi are o experienta de peste 2 ani in dezvoltarea de solutii software specifice (Custom Software) cat si in dezvoltarea de intrumente de verificare si corelare date, instrumente complementare unui sistem ERP.

  Domenii majore de expertiza : php – Yii Framework, Linux Server Admin, vmWare Admin, SQL Server, mySQL.

 • Madalina Caloianu
  Madalina CaloianuProject Manager

  Madalina a acumulat o experienta bogata in managementul unor proiecte IT cu anvergura insemnata ce a debutat cu testarea functiilor si realizarea interfetei grafice si a culminat cu realizarea unor aplicatii orientate business si livrate in regim stand alone sau software-as-a-service.

  Domenii majore de expertiza : management de proiect, user interface development, web & graphic design.