EPSON TM-T810F – un nou echipament fiscal integrat cu Vectron

EPSON TM-T810F – un nou echipament fiscal integrat cu Vectron

In POS

Imprimanta fiscala Epson TM-T810F este un echipament rezistent si fiabil, perfect pentru punctele de vanzare retail si restaurantele cu un numar mare de clienti. Imprimanta termica este construita pe noua platforma fiscala EPSON, este prevazuta cu auto-cutter si foloseste hartie termica de 80 mm. Viteza de imprimare este 150mm/sec.

Echipamentele POS Vectron sunt integrate cu imprimantele fiscale din seria EPSON TM-T810F, asigurand astfel o viteza de comunicare intre POS si echipamentul fiscal superioara.

Interfata Vectron permite, prin configurari suplimentare, programarea anumitor parametrii din setarile imprimantei fiscale, cum ar fi cotele TVA, deoarece acestea necesita o aliniere a niveluri procentuale de pe POS cu cele de pe echipamentul fiscal. De asemenea, pe echipamentul POS pot fi afisate ferestre de avertizare cu privire la diferentele dintre vanzarile inregistrate pe POS si cele de pe imprimanta Epson. Imprimanta fiscala se conecteaza in retea cu echipamentul POS, prin intermediul portului de retea al imprimantei, comunicarea fiind asigurata pe acest canal.

Depanarea echipamentului se poate realiza de la distanta (remote). Accesarea interfetei de programare se poate face dintr-un web browser, la o adresa “https”.

 

EPSON TM-T810F

Perifericele precum afisaje client, tastaturi, sertare de bani, cantare, se pot conecta prin intermediul porturilor imprimantei:

Port LAN

Port PS2 (tastatura)

Port USB

Port de alimentare

EPSON TM-T810F

Protocoalele utilizate de echipamentul Epson: HTTP, HTTPS, FTP, SMTP, permit integrarea facila a echipamentului in software-ul de vanzare Vectron.

In vederea schimbarilor legislative din domeniul caselor de marcat si al imprimantelor fiscale, e important sa mentionam faptul ca pentru EPSON TM-T810F va fi necesara interventia asupra echipamentului fiscal pentru atasarea modulului fiscal care sa asigure transmiterea informatiilor.

Fisa tehnica EPSON TM-T810F

Recent Posts

Leave a Comment